
29 d’abril 2007
28 d’abril 2007
24 d’abril 2007
Però tot i les dades oficials del Gremi, la Corporació continua…
Fem un petit exercici de comparació:
Web del diari Avui, 23/04/2007 a les 23:43: Els llibres Si et menges una llimona sense fer ganyotes, de Sergi Pàmies, La clau Gaudí d'Andreu Carranza i Esteban Martín i Relacions particulars, de Josep Maria Espinàs es compten entre els més venuts de la diada de Sant Jordi, segons el rànking definitiu de vendes facilitat pel Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya.
Vilaweb, 24/04/2007 a les 06:00: Si et menges una llimona, de Sergi Pàmies, fou el llibre de ficció més venut ahir, dia de Sant Jordi, i Relacions particulars de Josep M. Espinàs, el de no-ficció, segons dades del Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya.
Web del Telenotícies de TV3, 24/04/2007 a les 08.29: El pont dels jueus, de Martí Gironell, i Si et menges una llimona sense fer ganyotes, de Sergi Pàmies, han estat els llibres de ficció en català més venuts aquesta diada de Sant Jordi.
Putrefacció.
23 d’abril 2007
TV3, des de les vuit del dematí, ha començat a anunciar quin era el llibre més venut: El pont dels jueus del periodista de TV3 Martí Gironell. Es veu que el que ha fet la primera connexió en directe des de la Rambla n'havia comprat un al primer venedor que ha obert la parada i a continuació li havia preguntat quin era el llibre més venut i el venedor li havia dit: "El que m'has comprat just quan obria, capullo" i des d'aleshores El pont dels jueus ha estat el llibre més venut i la gent deia: "Deu ser molt bo, me'l compraré" i a hores d'ara encara deu continuar sent el més venut.
La Vanguardia, com és habitual, ha aprofitat per fer el seu habitual autobombo: "Btv y las públicas apuestan por Sant Jordi". "Sólo 8tv, entre las privadas, ha modificado su programación para informar de la fiesta ciudadana que representa la Diada de Sant Jordi". El conde de Godó continua intentant fer funcionar una tele que és evident que mai funcionarà.
Catalunya Ràdio ha portat un camió (un camió) a la Plaça Catalunya. Hi havia corresponsals a la Fnac i al Corte Inglés que anaven informant dels escriptors que feien signatures. El Basses ha fet un bany de masses a la Rambla amb un micro a la mà dreta i la Judit Mascó a l'esquerra. El Bassas també anava preguntant als periodistes: Quina és la rosa més barata que has trobat? I la més cara? Un dels noiets ha dit: la més barata, tres euros, i la més cara, tres euros. Un altre que deu haver passat per la Pompeu i sap que s'han de contestar totes les preguntes.
21 d’abril 2007
20 d’abril 2007
Gran Rashid Taha (que no coneixia fins avui)... Es veu que és un músic que fa deu anys que viu a França però el cas és que avui en surt una entrevista a La Vanguardia i diu:

"Com vol que m'interessi la política francesa si ningú parla d'allò que realment és important? La política exterior ha sigut invisible durant tota la campanya. No hi ha consciència d'allò que passa a Palestina, a l'Orient Mitjà, a l'Iraq, fins a quin punt el futur dels nostres fills està en joc. Dimecres, cent setanta persones van morir a l'Iraq. Cent setanta morts i el món calla! Com em pot interessar el que passa aquí mentre tanta gent mor cada dia en nom d'una democràcia de merda? Quanta còlera genera això!"
La periodisteta diu: "No hi ha cap candidat que el convenci?"
I ell diu: "Cap candidat en absolut, tots són iguals".
Les paraules de Rashid Taha fan pensar en la putrefacció de la política francesa, i indirectament en la putrefacció dels mitjans que en parlen. Fa mesos que els diaris i les televisions ens bombardegen indiscriminadament amb els somriures putrefactes de la Ségolène Royal.
Tots igual. Molts somriures de la Ségolène Royal i res del que França destrueix per tot el món. Si finalment guanya la Ségolène Royal "per primer cop una dona estarà al capdavant de la república francesa", sí, però la seva panxa plena de cucs continuarà escampant putrefacció per tot el món.
Putrefacció.