24 d’abril 2007

Les dades de la venda de llibres han confirmat la Conspiració de la Corporació que ahir denunciava: el llibre de Martí Gironell, tot i la publicitat gratuïta que en van fer TV3 i Catalunya Ràdio, no ha estat el llibre més venut d'aquest Sant Jordi. Tot era propaganda, amiguisme, en definitiva corrupció.

Però tot i les dades oficials del Gremi, la Corporació continua…

Fem un petit exercici de comparació:

Web del diari Avui, 23/04/2007 a les 23:43: Els llibres Si et menges una llimona sense fer ganyotes, de Sergi Pàmies, La clau Gaudí d'Andreu Carranza i Esteban Martín i Relacions particulars, de Josep Maria Espinàs es compten entre els més venuts de la diada de Sant Jordi, segons el rànking definitiu de vendes facilitat pel Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya.

Vilaweb, 24/04/2007 a les 06:00: Si et menges una llimona, de Sergi Pàmies, fou el llibre de ficció més venut ahir, dia de Sant Jordi, i Relacions particulars de Josep M. Espinàs, el de no-ficció, segons dades del Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya.

Web del Telenotícies de TV3, 24/04/2007 a les 08.29: El pont dels jueus, de Martí Gironell, i Si et menges una llimona sense fer ganyotes, de Sergi Pàmies, han estat els llibres de ficció en català més venuts aquesta diada de Sant Jordi.

Putrefacció.

1 comentari:

Jordi Pueyo ha dit...

Sr. Putrefacte, això és el mínim que TV3 havia de fer per al pobre Gironell després de fer-lo fora dels informatius. No és amiguisme. És culpabilitat.

Encara que he sentit rumors que el Sr. del Poble del Pont Jueu farà el seu debut ben aviat als Matins del Sr. Cuní...