21 de maig 2007

Aquest matí he sentit bastanta estona el Bassas (sí, senyor Caminada, la seva mandra de fer classe se m'ha encomanat i ara és a mi, a qui fa mandra venir a classe) i després de la increïblement putrefacta entrevista itinerant a la Mayol (oh, que original, una entrevista itinerant per l'antiga vila de Gràcia amb la Mayol, oh, és que "els periodistes s'han d'inventar coses noves per innovar i no fer la campanya més avorrida del que és", oh, quina cosa més putrefacta anar passejant amb la Mayol per la ciutat i que ella vagi dient "aquest és el Manel, el cansalader, hola Manel, oi que sóc simpàtica" i el Bassas anar seguint-li la conyeta però el pitjor serà que com que avui és dilluns això vol dir que demà en serà un altre i dimecres un altre i dijous un altre i divendres amb l'Hereu que serà la traca final de la putrefacció i el populisme i el servilisme i la inèrcia i la putrefacció del periodisme de Catalunya Ràdio i el seu capitost Antoni Bassas. Però el cas és que després de tot aquest desplegament de minuts al servei de la correcció periodística hi havien les trucades dels oients i evidentment n'han trucat uns quants molt indignats (no prou indignats per no trucar, però) que han dit que és un escàndol que escolti jo sóc de Manresa o de Balaguer per exemple i ja n'estic fins als collons dels alcaldables de la ciutat de Barcelona que ja n'hi ha prou d'aquest bombardeig constant de Barcelona i esclar el Bassas "en pren nota" però desgraciadament la inèrcia és massa grossa i això no hi ha qui ho aturi perquè està massa podrit massa podrit massa podrit. Putrefacció.

2 comentaris:

sirag nabih ha dit...

avui el director d ràdio sabadell (hola raul) ens deia que tv3 s'ha transformat en una tv local de barcelona. ho deia amb la seva melena. així, com en vídeo de bisbal.
jo he preparat un dibuix per ficar al sobre el dia de les eleccions. per un mòdic preu et puc dibuixar una metàfora de la putrefacció xq votis.
la diferència entre jo i la nena ianqui de 7 anys que pinta quadres és que els meus pares no diuen que faig expressionisme abstracte.

Eulàlia Sánchez ha dit...

Quanta raó que té senyor Sumsi.Està tot podrit, tal professor és un dropo i a un de Vallfogona de Balaguer per exemple, què cony l'importa que la Mayol se'n vagi de passeig a les 8 del matí amb el seu mp3!