23 de maig 2007

8tv s'anuncia a TV3.

És curiós que una televisió s'anunciï en una altra televisió, sobretot si són dues televisions que tenen el mateix públic potencial. Totes dues són televisions en català i que emeten a Catalunya. Tan sobrada va TV3 que es permet el luxe d'anunciar 8tv? D'acord que 8tv, de moment, és un trunyo, però el Grupo Godó s'ha consolidat amb RAC1, i no seria estrany que al futur ho fes amb 8tv. Seria impensable un anunci de RAC1 a Catalunya Ràdio, però en canvi 8tv s'anuncia a TV3. Quant deuen haver pagat? Les tarifes habituals, segurament.

El Cunties em diu que això als Estats Units és habitual, que allà unes televisions s'anuncien a les altres sense cap mena de problema. No sé si és el mateix cas. Allà hi ha mil televisions. Aquí n'hi ha dues o tres, i encara gràcies.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposo que quan més baixa és la quota de pantalla de cada televisió, més interessa anunciar-se a les altres. Si et gastes una millonada en una sèrie o peli, t'interessa que la gent ho sàpiga, i si el teu canal només arriba a un 8-10% (en el cas de Td8 deu ser un 1%), et pot interessar que altres telespectadors ho coneguin, no?

un miserable ha dit...

No, si el tema no és que interessi o no a 8tv, que evidentment li interessa, el tema és que TV3 accepti emetre l'anunci.

Perquè això no és una qüestió de paguen i per tant poso l'anunci...

No m'imagino un anunci d'Antena 3 a Telecinco.